prikaz prve stranice dokumenta Specifičnosti gastronomije najvećih svjetskih kuhinja
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Specifičnosti gastronomije najvećih svjetskih kuhinja

Previšić, Marija
University of Dubrovnik
Department of Economics and Business Economics

Cite this document

Previšić, M. (2021). Specifičnosti gastronomije najvećih svjetskih kuhinja (Undergraduate thesis). Dubrovnik: University of Dubrovnik. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:908362

Previšić, Marija. "Specifičnosti gastronomije najvećih svjetskih kuhinja." Undergraduate thesis, University of Dubrovnik, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:908362

Previšić, Marija. "Specifičnosti gastronomije najvećih svjetskih kuhinja." Undergraduate thesis, University of Dubrovnik, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:908362

Previšić, M. (2021). 'Specifičnosti gastronomije najvećih svjetskih kuhinja', Undergraduate thesis, University of Dubrovnik, accessed 18 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:908362

Previšić M. Specifičnosti gastronomije najvećih svjetskih kuhinja [Undergraduate thesis]. Dubrovnik: University of Dubrovnik; 2021 [cited 2024 April 18] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:908362

M. Previšić, "Specifičnosti gastronomije najvećih svjetskih kuhinja", Undergraduate thesis, University of Dubrovnik, Dubrovnik, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:908362

Please login to the repository to save this object to your list.