prikaz prve stranice dokumenta Upravljanje kvalitetom i sigurnošću prehrane u restoranima
No public access
master's thesis
Upravljanje kvalitetom i sigurnošću prehrane u restoranima

Šebalj, Zorica
University of Dubrovnik
Department of Economics and Business Economics

Cite this document

Šebalj, Z. (2016). Upravljanje kvalitetom i sigurnošću prehrane u restoranima (Master's thesis). Dubrovnik: University of Dubrovnik. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:642414

Šebalj, Zorica. "Upravljanje kvalitetom i sigurnošću prehrane u restoranima." Master's thesis, University of Dubrovnik, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:642414

Šebalj, Zorica. "Upravljanje kvalitetom i sigurnošću prehrane u restoranima." Master's thesis, University of Dubrovnik, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:642414

Šebalj, Z. (2016). 'Upravljanje kvalitetom i sigurnošću prehrane u restoranima', Master's thesis, University of Dubrovnik, accessed 19 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:642414

Šebalj Z. Upravljanje kvalitetom i sigurnošću prehrane u restoranima [Master's thesis]. Dubrovnik: University of Dubrovnik; 2016 [cited 2024 April 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:642414

Z. Šebalj, "Upravljanje kvalitetom i sigurnošću prehrane u restoranima", Master's thesis, University of Dubrovnik, Dubrovnik, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:642414

Please login to the repository to save this object to your list.