Previšić, M. (2021). Specifičnosti gastronomije najvećih svjetskih kuhinja (Undergraduate thesis). Dubrovnik: University of Dubrovnik. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:908362
Previšić, Marija. "Specifičnosti gastronomije najvećih svjetskih kuhinja." Undergraduate thesis, University of Dubrovnik, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:908362
Previšić, Marija. "Specifičnosti gastronomije najvećih svjetskih kuhinja." Undergraduate thesis, University of Dubrovnik, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:908362
Previšić, M. (2021). 'Specifičnosti gastronomije najvećih svjetskih kuhinja', Undergraduate thesis, University of Dubrovnik, accessed 09 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:908362
Previšić M. Specifičnosti gastronomije najvećih svjetskih kuhinja [Undergraduate thesis]. Dubrovnik: University of Dubrovnik; 2021 [cited 2024 October 09] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:908362
M. Previšić, "Specifičnosti gastronomije najvećih svjetskih kuhinja", Undergraduate thesis, University of Dubrovnik, Dubrovnik, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:908362