Škorvaga, T. (2019). Gastronomski značaj kamenica u svijetu (Završni rad). Dubrovnik: Sveučilište u Dubrovniku. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:621108
Škorvaga, Tea. "Gastronomski značaj kamenica u svijetu." Završni rad, Sveučilište u Dubrovniku, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:621108
Škorvaga, Tea. "Gastronomski značaj kamenica u svijetu." Završni rad, Sveučilište u Dubrovniku, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:621108
Škorvaga, T. (2019). 'Gastronomski značaj kamenica u svijetu', Završni rad, Sveučilište u Dubrovniku, citirano: 23.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:621108
Škorvaga T. Gastronomski značaj kamenica u svijetu [Završni rad]. Dubrovnik: Sveučilište u Dubrovniku; 2019 [pristupljeno 23.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:621108
T. Škorvaga, "Gastronomski značaj kamenica u svijetu", Završni rad, Sveučilište u Dubrovniku, Dubrovnik, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:621108