Glavor, J. (2021). Upravljanje sigurnošću prehrane u restoranima (Završni rad). Dubrovnik: Sveučilište u Dubrovniku. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:783330
Glavor, Josipa. "Upravljanje sigurnošću prehrane u restoranima." Završni rad, Sveučilište u Dubrovniku, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:783330
Glavor, Josipa. "Upravljanje sigurnošću prehrane u restoranima." Završni rad, Sveučilište u Dubrovniku, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:783330
Glavor, J. (2021). 'Upravljanje sigurnošću prehrane u restoranima', Završni rad, Sveučilište u Dubrovniku, citirano: 10.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:783330
Glavor J. Upravljanje sigurnošću prehrane u restoranima [Završni rad]. Dubrovnik: Sveučilište u Dubrovniku; 2021 [pristupljeno 10.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:783330
J. Glavor, "Upravljanje sigurnošću prehrane u restoranima", Završni rad, Sveučilište u Dubrovniku, Dubrovnik, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:783330