Tomić, K. (2023). Nutritivni profil i gastronomska priprema mediteranskih namirnica (Završni rad). Dubrovnik: Sveučilište u Dubrovniku. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:851305
Tomić, Katja. "Nutritivni profil i gastronomska priprema mediteranskih namirnica." Završni rad, Sveučilište u Dubrovniku, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:851305
Tomić, Katja. "Nutritivni profil i gastronomska priprema mediteranskih namirnica." Završni rad, Sveučilište u Dubrovniku, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:851305
Tomić, K. (2023). 'Nutritivni profil i gastronomska priprema mediteranskih namirnica', Završni rad, Sveučilište u Dubrovniku, citirano: 10.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:851305
Tomić K. Nutritivni profil i gastronomska priprema mediteranskih namirnica [Završni rad]. Dubrovnik: Sveučilište u Dubrovniku; 2023 [pristupljeno 10.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:851305
K. Tomić, "Nutritivni profil i gastronomska priprema mediteranskih namirnica", Završni rad, Sveučilište u Dubrovniku, Dubrovnik, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:851305