Radovanović, S. (2023). Proizvodnja i karakteristike autohtonih sorti vina s otoka Korčule (Završni rad). Dubrovnik: Sveučilište u Dubrovniku. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:446276
Radovanović, Stipe. "Proizvodnja i karakteristike autohtonih sorti vina s otoka Korčule." Završni rad, Sveučilište u Dubrovniku, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:446276
Radovanović, Stipe. "Proizvodnja i karakteristike autohtonih sorti vina s otoka Korčule." Završni rad, Sveučilište u Dubrovniku, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:446276
Radovanović, S. (2023). 'Proizvodnja i karakteristike autohtonih sorti vina s otoka Korčule', Završni rad, Sveučilište u Dubrovniku, citirano: 25.09.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:446276
Radovanović S. Proizvodnja i karakteristike autohtonih sorti vina s otoka Korčule [Završni rad]. Dubrovnik: Sveučilište u Dubrovniku; 2023 [pristupljeno 25.09.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:446276
S. Radovanović, "Proizvodnja i karakteristike autohtonih sorti vina s otoka Korčule", Završni rad, Sveučilište u Dubrovniku, Dubrovnik, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:446276