Sveučilište u Dubrovniku Odjel za ekonomiju i poslovnu ekonomiju
Citirajte ovaj rad
Barbir, K. (2023). Prilagodba gastro ponude uvjetima izazvanim Covid-19 pandemijom (Završni rad). Dubrovnik: Sveučilište u Dubrovniku. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:400011
Barbir, Karlo. "Prilagodba gastro ponude uvjetima izazvanim Covid-19 pandemijom." Završni rad, Sveučilište u Dubrovniku, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:400011
Barbir, Karlo. "Prilagodba gastro ponude uvjetima izazvanim Covid-19 pandemijom." Završni rad, Sveučilište u Dubrovniku, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:400011
Barbir, K. (2023). 'Prilagodba gastro ponude uvjetima izazvanim Covid-19 pandemijom', Završni rad, Sveučilište u Dubrovniku, citirano: 17.09.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:400011
Barbir K. Prilagodba gastro ponude uvjetima izazvanim Covid-19 pandemijom [Završni rad]. Dubrovnik: Sveučilište u Dubrovniku; 2023 [pristupljeno 17.09.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:400011
K. Barbir, "Prilagodba gastro ponude uvjetima izazvanim Covid-19 pandemijom", Završni rad, Sveučilište u Dubrovniku, Dubrovnik, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:400011