završni rad
Prilagodba gastro ponude uvjetima izazvanim Covid-19 pandemijom

Barbir, Karlo
Sveučilište u Dubrovniku
Odjel za ekonomiju i poslovnu ekonomiju

Citirajte ovaj rad

Barbir, K. (2023). Prilagodba gastro ponude uvjetima izazvanim Covid-19 pandemijom (Završni rad). Dubrovnik: Sveučilište u Dubrovniku. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:400011

Barbir, Karlo. "Prilagodba gastro ponude uvjetima izazvanim Covid-19 pandemijom." Završni rad, Sveučilište u Dubrovniku, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:400011

Barbir, Karlo. "Prilagodba gastro ponude uvjetima izazvanim Covid-19 pandemijom." Završni rad, Sveučilište u Dubrovniku, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:400011

Barbir, K. (2023). 'Prilagodba gastro ponude uvjetima izazvanim Covid-19 pandemijom', Završni rad, Sveučilište u Dubrovniku, citirano: 17.09.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:400011

Barbir K. Prilagodba gastro ponude uvjetima izazvanim Covid-19 pandemijom [Završni rad]. Dubrovnik: Sveučilište u Dubrovniku; 2023 [pristupljeno 17.09.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:400011

K. Barbir, "Prilagodba gastro ponude uvjetima izazvanim Covid-19 pandemijom", Završni rad, Sveučilište u Dubrovniku, Dubrovnik, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:400011

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.