Kastelani, R. (2023). Organska hrana u ugostiteljstvu (Završni rad). Dubrovnik: Sveučilište u Dubrovniku. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:262569
Kastelani, Rafaela. "Organska hrana u ugostiteljstvu." Završni rad, Sveučilište u Dubrovniku, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:262569
Kastelani, Rafaela. "Organska hrana u ugostiteljstvu." Završni rad, Sveučilište u Dubrovniku, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:262569
Kastelani, R. (2023). 'Organska hrana u ugostiteljstvu', Završni rad, Sveučilište u Dubrovniku, citirano: 13.02.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:262569
Kastelani R. Organska hrana u ugostiteljstvu [Završni rad]. Dubrovnik: Sveučilište u Dubrovniku; 2023 [pristupljeno 13.02.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:262569
R. Kastelani, "Organska hrana u ugostiteljstvu", Završni rad, Sveučilište u Dubrovniku, Dubrovnik, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:262569