prikaz prve stranice dokumenta Organska hrana u ugostiteljstvu
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Organska hrana u ugostiteljstvu

Kastelani, Rafaela
Sveučilište u Dubrovniku
Odjel za ekonomiju i poslovnu ekonomiju

Citirajte ovaj rad

Kastelani, R. (2023). Organska hrana u ugostiteljstvu (Završni rad). Dubrovnik: Sveučilište u Dubrovniku. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:262569

Kastelani, Rafaela. "Organska hrana u ugostiteljstvu." Završni rad, Sveučilište u Dubrovniku, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:262569

Kastelani, Rafaela. "Organska hrana u ugostiteljstvu." Završni rad, Sveučilište u Dubrovniku, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:262569

Kastelani, R. (2023). 'Organska hrana u ugostiteljstvu', Završni rad, Sveučilište u Dubrovniku, citirano: 25.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:262569

Kastelani R. Organska hrana u ugostiteljstvu [Završni rad]. Dubrovnik: Sveučilište u Dubrovniku; 2023 [pristupljeno 25.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:262569

R. Kastelani, "Organska hrana u ugostiteljstvu", Završni rad, Sveučilište u Dubrovniku, Dubrovnik, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:262569

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.