Vodnica, P. (2024). Maslinovo ulje u gastronomiji-prednosti i nedostaci (Završni rad). Dubrovnik: Sveučilište u Dubrovniku. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:106274
Vodnica, Petra. "Maslinovo ulje u gastronomiji-prednosti i nedostaci." Završni rad, Sveučilište u Dubrovniku, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:106274
Vodnica, Petra. "Maslinovo ulje u gastronomiji-prednosti i nedostaci." Završni rad, Sveučilište u Dubrovniku, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:106274
Vodnica, P. (2024). 'Maslinovo ulje u gastronomiji-prednosti i nedostaci', Završni rad, Sveučilište u Dubrovniku, citirano: 13.02.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:106274
Vodnica P. Maslinovo ulje u gastronomiji-prednosti i nedostaci [Završni rad]. Dubrovnik: Sveučilište u Dubrovniku; 2024 [pristupljeno 13.02.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:106274
P. Vodnica, "Maslinovo ulje u gastronomiji-prednosti i nedostaci", Završni rad, Sveučilište u Dubrovniku, Dubrovnik, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:106274