prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj nutricionističkih trendova na ugostiteljstvo u Hrvatskoj
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Utjecaj nutricionističkih trendova na ugostiteljstvo u Hrvatskoj

Listar, Ivana
Sveučilište u Dubrovniku
Odjel za ekonomiju i poslovnu ekonomiju

Citirajte ovaj rad

Listar, I. (2020). Utjecaj nutricionističkih trendova na ugostiteljstvo u Hrvatskoj (Završni rad). Dubrovnik: Sveučilište u Dubrovniku. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:360455

Listar, Ivana. "Utjecaj nutricionističkih trendova na ugostiteljstvo u Hrvatskoj." Završni rad, Sveučilište u Dubrovniku, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:360455

Listar, Ivana. "Utjecaj nutricionističkih trendova na ugostiteljstvo u Hrvatskoj." Završni rad, Sveučilište u Dubrovniku, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:360455

Listar, I. (2020). 'Utjecaj nutricionističkih trendova na ugostiteljstvo u Hrvatskoj', Završni rad, Sveučilište u Dubrovniku, citirano: 19.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:360455

Listar I. Utjecaj nutricionističkih trendova na ugostiteljstvo u Hrvatskoj [Završni rad]. Dubrovnik: Sveučilište u Dubrovniku; 2020 [pristupljeno 19.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:360455

I. Listar, "Utjecaj nutricionističkih trendova na ugostiteljstvo u Hrvatskoj", Završni rad, Sveučilište u Dubrovniku, Dubrovnik, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:360455

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.