prikaz prve stranice dokumenta Brendiranje poluotoka Pelješca kao eno-gastro destinacije
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Brendiranje poluotoka Pelješca kao eno-gastro destinacije

Mlinarić, Antea
Sveučilište u Dubrovniku
Odjel za komunikologiju

Citirajte ovaj rad

Mlinarić, A. (2021). Brendiranje poluotoka Pelješca kao eno-gastro destinacije (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:829125

Mlinarić, Antea. "Brendiranje poluotoka Pelješca kao eno-gastro destinacije." Diplomski rad, Sveučilište u Dubrovniku, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:829125

Mlinarić, Antea. "Brendiranje poluotoka Pelješca kao eno-gastro destinacije." Diplomski rad, Sveučilište u Dubrovniku, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:829125

Mlinarić, A. (2021). 'Brendiranje poluotoka Pelješca kao eno-gastro destinacije', Diplomski rad, Sveučilište u Dubrovniku, citirano: 29.11.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:829125

Mlinarić A. Brendiranje poluotoka Pelješca kao eno-gastro destinacije [Diplomski rad]. Dubrovnik: Sveučilište u Dubrovniku; 2021 [pristupljeno 29.11.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:829125

A. Mlinarić, "Brendiranje poluotoka Pelješca kao eno-gastro destinacije", Diplomski rad, Sveučilište u Dubrovniku, Dubrovnik, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:829125

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.