prikaz prve stranice dokumenta Primjena nutricionističkih trendova na hrvatskim jelovnicima
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Primjena nutricionističkih trendova na hrvatskim jelovnicima

Radoš, Matea
Sveučilište u Dubrovniku
Odjel za ekonomiju i poslovnu ekonomiju

Citirajte ovaj rad

Radoš, M. (2021). Primjena nutricionističkih trendova na hrvatskim jelovnicima (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:365913

Radoš, Matea. "Primjena nutricionističkih trendova na hrvatskim jelovnicima." Završni rad, Sveučilište u Dubrovniku, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:365913

Radoš, Matea. "Primjena nutricionističkih trendova na hrvatskim jelovnicima." Završni rad, Sveučilište u Dubrovniku, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:365913

Radoš, M. (2021). 'Primjena nutricionističkih trendova na hrvatskim jelovnicima', Završni rad, Sveučilište u Dubrovniku, citirano: 25.05.2022., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:365913

Radoš M. Primjena nutricionističkih trendova na hrvatskim jelovnicima [Završni rad]. Dubrovnik: Sveučilište u Dubrovniku; 2021 [pristupljeno 25.05.2022.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:365913

M. Radoš, "Primjena nutricionističkih trendova na hrvatskim jelovnicima", Završni rad, Sveučilište u Dubrovniku, Dubrovnik, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:365913

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.