Bakić, A. (2021). Interni i eksterni mehanizmi korporativnog upravljanja - primjer iz prehrambene industrije u Republici Hrvatskoj (Diplomski rad). Dubrovnik: Sveučilište u Dubrovniku. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:693443
Bakić, Anita. "Interni i eksterni mehanizmi korporativnog upravljanja - primjer iz prehrambene industrije u Republici Hrvatskoj." Diplomski rad, Sveučilište u Dubrovniku, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:693443
Bakić, Anita. "Interni i eksterni mehanizmi korporativnog upravljanja - primjer iz prehrambene industrije u Republici Hrvatskoj." Diplomski rad, Sveučilište u Dubrovniku, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:693443
Bakić, A. (2021). 'Interni i eksterni mehanizmi korporativnog upravljanja - primjer iz prehrambene industrije u Republici Hrvatskoj', Diplomski rad, Sveučilište u Dubrovniku, citirano: 07.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:693443
Bakić A. Interni i eksterni mehanizmi korporativnog upravljanja - primjer iz prehrambene industrije u Republici Hrvatskoj [Diplomski rad]. Dubrovnik: Sveučilište u Dubrovniku; 2021 [pristupljeno 07.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:693443
A. Bakić, "Interni i eksterni mehanizmi korporativnog upravljanja - primjer iz prehrambene industrije u Republici Hrvatskoj", Diplomski rad, Sveučilište u Dubrovniku, Dubrovnik, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:693443