prikaz prve stranice dokumenta Specifičnosti gastronomije najvećih svjetskih kuhinja
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Specifičnosti gastronomije najvećih svjetskih kuhinja

Previšić, Marija
Sveučilište u Dubrovniku
Odjel za ekonomiju i poslovnu ekonomiju

Citirajte ovaj rad

Previšić, M. (2021). Specifičnosti gastronomije najvećih svjetskih kuhinja (Završni rad). Dubrovnik: Sveučilište u Dubrovniku. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:908362

Previšić, Marija. "Specifičnosti gastronomije najvećih svjetskih kuhinja." Završni rad, Sveučilište u Dubrovniku, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:908362

Previšić, Marija. "Specifičnosti gastronomije najvećih svjetskih kuhinja." Završni rad, Sveučilište u Dubrovniku, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:908362

Previšić, M. (2021). 'Specifičnosti gastronomije najvećih svjetskih kuhinja', Završni rad, Sveučilište u Dubrovniku, citirano: 18.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:908362

Previšić M. Specifičnosti gastronomije najvećih svjetskih kuhinja [Završni rad]. Dubrovnik: Sveučilište u Dubrovniku; 2021 [pristupljeno 18.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:908362

M. Previšić, "Specifičnosti gastronomije najvećih svjetskih kuhinja", Završni rad, Sveučilište u Dubrovniku, Dubrovnik, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:908362

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.