Warning message

Nemate dozvolu za prikaz ovog resursa!
prikaz prve stranice dokumenta Specifičnosti gastronomije najvećih svjetskih kuhinja
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Specifičnosti gastronomije najvećih svjetskih kuhinja

Previšić, Marija
Sveučilište u Dubrovniku
Ekonomski fakultet

Citirajte ovaj rad

Previšić, M. (2021). Specifičnosti gastronomije najvećih svjetskih kuhinja (Završni rad). Dubrovnik: Sveučilište u Dubrovniku. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:908362

Previšić, Marija. "Specifičnosti gastronomije najvećih svjetskih kuhinja." Završni rad, Sveučilište u Dubrovniku, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:908362

Previšić, Marija. "Specifičnosti gastronomije najvećih svjetskih kuhinja." Završni rad, Sveučilište u Dubrovniku, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:908362

Previšić, M. (2021). 'Specifičnosti gastronomije najvećih svjetskih kuhinja', Završni rad, Sveučilište u Dubrovniku, citirano: 08.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:908362

Previšić M. Specifičnosti gastronomije najvećih svjetskih kuhinja [Završni rad]. Dubrovnik: Sveučilište u Dubrovniku; 2021 [pristupljeno 08.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:908362

M. Previšić, "Specifičnosti gastronomije najvećih svjetskih kuhinja", Završni rad, Sveučilište u Dubrovniku, Dubrovnik, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:908362

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.