prikaz prve stranice dokumenta Vinski i gastronomski turizam u funkciji održivog razvoja turističke destinacije
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Vinski i gastronomski turizam u funkciji održivog razvoja turističke destinacije

Pavlinović, Klara
Sveučilište u Dubrovniku
Odjel za ekonomiju i poslovnu ekonomiju

Citirajte ovaj rad

Pavlinović, K. (2022). Vinski i gastronomski turizam u funkciji održivog razvoja turističke destinacije (Završni rad). Dubrovnik: Sveučilište u Dubrovniku. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:968416

Pavlinović, Klara. "Vinski i gastronomski turizam u funkciji održivog razvoja turističke destinacije." Završni rad, Sveučilište u Dubrovniku, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:968416

Pavlinović, Klara. "Vinski i gastronomski turizam u funkciji održivog razvoja turističke destinacije." Završni rad, Sveučilište u Dubrovniku, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:968416

Pavlinović, K. (2022). 'Vinski i gastronomski turizam u funkciji održivog razvoja turističke destinacije', Završni rad, Sveučilište u Dubrovniku, citirano: 30.05.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:968416

Pavlinović K. Vinski i gastronomski turizam u funkciji održivog razvoja turističke destinacije [Završni rad]. Dubrovnik: Sveučilište u Dubrovniku; 2022 [pristupljeno 30.05.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:968416

K. Pavlinović, "Vinski i gastronomski turizam u funkciji održivog razvoja turističke destinacije", Završni rad, Sveučilište u Dubrovniku, Dubrovnik, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:968416

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.