prikaz prve stranice dokumenta Ponuda autohtone gastronomije u restoranima
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Ponuda autohtone gastronomije u restoranima

Ćorić, Antonela
Sveučilište u Dubrovniku
Odjel za ekonomiju i poslovnu ekonomiju

Citirajte ovaj rad

Ćorić, A. (2022). Ponuda autohtone gastronomije u restoranima (Završni rad). Dubrovnik: Sveučilište u Dubrovniku. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:597643

Ćorić, Antonela. "Ponuda autohtone gastronomije u restoranima." Završni rad, Sveučilište u Dubrovniku, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:597643

Ćorić, Antonela. "Ponuda autohtone gastronomije u restoranima." Završni rad, Sveučilište u Dubrovniku, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:597643

Ćorić, A. (2022). 'Ponuda autohtone gastronomije u restoranima', Završni rad, Sveučilište u Dubrovniku, citirano: 18.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:597643

Ćorić A. Ponuda autohtone gastronomije u restoranima [Završni rad]. Dubrovnik: Sveučilište u Dubrovniku; 2022 [pristupljeno 18.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:597643

A. Ćorić, "Ponuda autohtone gastronomije u restoranima", Završni rad, Sveučilište u Dubrovniku, Dubrovnik, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:597643

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.