prikaz prve stranice dokumenta Kulinarstvo kao medijski sadržaj i komunikacijski kanal
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Kulinarstvo kao medijski sadržaj i komunikacijski kanal

Šoletić, Antonia
Sveučilište u Dubrovniku
Fakultet za medije i odnose s javnošću

Citirajte ovaj rad

Šoletić, A. (2023). Kulinarstvo kao medijski sadržaj i komunikacijski kanal (Diplomski rad). Dubrovnik: Sveučilište u Dubrovniku. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:786053

Šoletić, Antonia. "Kulinarstvo kao medijski sadržaj i komunikacijski kanal." Diplomski rad, Sveučilište u Dubrovniku, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:786053

Šoletić, Antonia. "Kulinarstvo kao medijski sadržaj i komunikacijski kanal." Diplomski rad, Sveučilište u Dubrovniku, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:786053

Šoletić, A. (2023). 'Kulinarstvo kao medijski sadržaj i komunikacijski kanal', Diplomski rad, Sveučilište u Dubrovniku, citirano: 17.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:786053

Šoletić A. Kulinarstvo kao medijski sadržaj i komunikacijski kanal [Diplomski rad]. Dubrovnik: Sveučilište u Dubrovniku; 2023 [pristupljeno 17.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:786053

A. Šoletić, "Kulinarstvo kao medijski sadržaj i komunikacijski kanal", Diplomski rad, Sveučilište u Dubrovniku, Dubrovnik, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:786053

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.