prikaz prve stranice dokumenta Važnost menadžmenta u restoraterstvu
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Važnost menadžmenta u restoraterstvu

Zovko, Karla
Sveučilište u Dubrovniku
Odjel za ekonomiju i poslovnu ekonomiju

Citirajte ovaj rad

Zovko, K. (2023). Važnost menadžmenta u restoraterstvu (Završni rad). Dubrovnik: Sveučilište u Dubrovniku. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:474279

Zovko, Karla. "Važnost menadžmenta u restoraterstvu." Završni rad, Sveučilište u Dubrovniku, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:474279

Zovko, Karla. "Važnost menadžmenta u restoraterstvu." Završni rad, Sveučilište u Dubrovniku, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:474279

Zovko, K. (2023). 'Važnost menadžmenta u restoraterstvu', Završni rad, Sveučilište u Dubrovniku, citirano: 22.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:474279

Zovko K. Važnost menadžmenta u restoraterstvu [Završni rad]. Dubrovnik: Sveučilište u Dubrovniku; 2023 [pristupljeno 22.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:474279

K. Zovko, "Važnost menadžmenta u restoraterstvu", Završni rad, Sveučilište u Dubrovniku, Dubrovnik, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:474279

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.