Repanić, N. (2024). Sommelierstvo u restoraterstvu (Završni rad). Dubrovnik: Sveučilište u Dubrovniku. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:643877
Repanić, Nikoleta. "Sommelierstvo u restoraterstvu." Završni rad, Sveučilište u Dubrovniku, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:643877
Repanić, Nikoleta. "Sommelierstvo u restoraterstvu." Završni rad, Sveučilište u Dubrovniku, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:643877
Repanić, N. (2024). 'Sommelierstvo u restoraterstvu', Završni rad, Sveučilište u Dubrovniku, citirano: 08.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:643877
Repanić N. Sommelierstvo u restoraterstvu [Završni rad]. Dubrovnik: Sveučilište u Dubrovniku; 2024 [pristupljeno 08.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:643877
N. Repanić, "Sommelierstvo u restoraterstvu", Završni rad, Sveučilište u Dubrovniku, Dubrovnik, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:643877