prikaz prve stranice dokumenta Upravljanje kvalitetom i sigurnošću prehrane u restoranima
Rad nije dostupan
diplomski rad
Upravljanje kvalitetom i sigurnošću prehrane u restoranima

Šebalj, Zorica
Sveučilište u Dubrovniku
Odjel za ekonomiju i poslovnu ekonomiju

Citirajte ovaj rad

Šebalj, Z. (2016). Upravljanje kvalitetom i sigurnošću prehrane u restoranima (Diplomski rad). Dubrovnik: Sveučilište u Dubrovniku. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:642414

Šebalj, Zorica. "Upravljanje kvalitetom i sigurnošću prehrane u restoranima." Diplomski rad, Sveučilište u Dubrovniku, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:642414

Šebalj, Zorica. "Upravljanje kvalitetom i sigurnošću prehrane u restoranima." Diplomski rad, Sveučilište u Dubrovniku, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:642414

Šebalj, Z. (2016). 'Upravljanje kvalitetom i sigurnošću prehrane u restoranima', Diplomski rad, Sveučilište u Dubrovniku, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:642414

Šebalj Z. Upravljanje kvalitetom i sigurnošću prehrane u restoranima [Diplomski rad]. Dubrovnik: Sveučilište u Dubrovniku; 2016 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:642414

Z. Šebalj, "Upravljanje kvalitetom i sigurnošću prehrane u restoranima", Diplomski rad, Sveučilište u Dubrovniku, Dubrovnik, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:642414

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.