prikaz prve stranice dokumenta Gastronomija kao važan dio turističke ponude u Hrvatskoj
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Gastronomija kao važan dio turističke ponude u Hrvatskoj

Bašić, Josipa
Sveučilište u Dubrovniku
Odjel za ekonomiju i poslovnu ekonomiju

Citirajte ovaj rad

Bašić, J. (2023). Gastronomija kao važan dio turističke ponude u Hrvatskoj (Završni rad). Dubrovnik: Sveučilište u Dubrovniku. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:383937

Bašić, Josipa. "Gastronomija kao važan dio turističke ponude u Hrvatskoj." Završni rad, Sveučilište u Dubrovniku, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:383937

Bašić, Josipa. "Gastronomija kao važan dio turističke ponude u Hrvatskoj." Završni rad, Sveučilište u Dubrovniku, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:383937

Bašić, J. (2023). 'Gastronomija kao važan dio turističke ponude u Hrvatskoj', Završni rad, Sveučilište u Dubrovniku, citirano: 11.05.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:383937

Bašić J. Gastronomija kao važan dio turističke ponude u Hrvatskoj [Završni rad]. Dubrovnik: Sveučilište u Dubrovniku; 2023 [pristupljeno 11.05.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:383937

J. Bašić, "Gastronomija kao važan dio turističke ponude u Hrvatskoj", Završni rad, Sveučilište u Dubrovniku, Dubrovnik, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:383937

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.