Sveučilište u Dubrovniku Odjel za primijenjenu ekologiju
Citirajte ovaj rad
Maškarić, K. (2017). "Uzgoj kopepoda kao žive hrane u marikulturi" (Završni rad). Dubrovnik: Sveučilište u Dubrovniku. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:634718
Maškarić, Karlo. ""Uzgoj kopepoda kao žive hrane u marikulturi"." Završni rad, Sveučilište u Dubrovniku, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:634718
Maškarić, Karlo. ""Uzgoj kopepoda kao žive hrane u marikulturi"." Završni rad, Sveučilište u Dubrovniku, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:634718
Maškarić, K. (2017). '"Uzgoj kopepoda kao žive hrane u marikulturi"', Završni rad, Sveučilište u Dubrovniku, citirano: 19.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:634718
Maškarić K. "Uzgoj kopepoda kao žive hrane u marikulturi" [Završni rad]. Dubrovnik: Sveučilište u Dubrovniku; 2017 [pristupljeno 19.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:634718
K. Maškarić, ""Uzgoj kopepoda kao žive hrane u marikulturi"", Završni rad, Sveučilište u Dubrovniku, Dubrovnik, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:634718