završni rad
Uloga OPG-ova u razvoju eno-gastronomskog turizma neobalnog dijela poluotoka Pelješca

Šilje, Leonarda
Sveučilište u Dubrovniku
Ekonomski fakultet

Citirajte ovaj rad

Šilje, L. (2018). Uloga OPG-ova u razvoju eno-gastronomskog turizma neobalnog dijela poluotoka Pelješca (Završni rad). Dubrovnik: Sveučilište u Dubrovniku. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:964052

Šilje, Leonarda. "Uloga OPG-ova u razvoju eno-gastronomskog turizma neobalnog dijela poluotoka Pelješca." Završni rad, Sveučilište u Dubrovniku, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:964052

Šilje, Leonarda. "Uloga OPG-ova u razvoju eno-gastronomskog turizma neobalnog dijela poluotoka Pelješca." Završni rad, Sveučilište u Dubrovniku, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:964052

Šilje, L. (2018). 'Uloga OPG-ova u razvoju eno-gastronomskog turizma neobalnog dijela poluotoka Pelješca', Završni rad, Sveučilište u Dubrovniku, citirano: 16.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:964052

Šilje L. Uloga OPG-ova u razvoju eno-gastronomskog turizma neobalnog dijela poluotoka Pelješca [Završni rad]. Dubrovnik: Sveučilište u Dubrovniku; 2018 [pristupljeno 16.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:964052

L. Šilje, "Uloga OPG-ova u razvoju eno-gastronomskog turizma neobalnog dijela poluotoka Pelješca", Završni rad, Sveučilište u Dubrovniku, Dubrovnik, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:964052

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.