prikaz prve stranice dokumenta Organizacijska struktura odjela hrane i pića u hotelu
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Organizacijska struktura odjela hrane i pića u hotelu

Violić, Ana
Sveučilište u Dubrovniku
Odjel za ekonomiju i poslovnu ekonomiju

Citirajte ovaj rad

Violić, A. (2020). Organizacijska struktura odjela hrane i pića u hotelu (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:115024

Violić, Ana. "Organizacijska struktura odjela hrane i pića u hotelu." Završni rad, Sveučilište u Dubrovniku, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:115024

Violić, Ana. "Organizacijska struktura odjela hrane i pića u hotelu." Završni rad, Sveučilište u Dubrovniku, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:115024

Violić, A. (2020). 'Organizacijska struktura odjela hrane i pića u hotelu', Završni rad, Sveučilište u Dubrovniku, citirano: 21.10.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:115024

Violić A. Organizacijska struktura odjela hrane i pića u hotelu [Završni rad]. Dubrovnik: Sveučilište u Dubrovniku; 2020 [pristupljeno 21.10.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:115024

A. Violić, "Organizacijska struktura odjela hrane i pića u hotelu", Završni rad, Sveučilište u Dubrovniku, Dubrovnik, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:115024

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.