završni rad
"Uzgoj kopepoda kao žive hrane u marikulturi"

Karlo Maškarić (2017)
Sveučilište u Dubrovniku
Odjel za akvakulturu
Citirajte ovaj rad...

Maškarić, K. (2017). "Uzgoj kopepoda kao žive hrane u marikulturi" (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:634718

Maškarić, Karlo. ""Uzgoj kopepoda kao žive hrane u marikulturi"." Završni rad, Sveučilište u Dubrovniku, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:634718

Maškarić, Karlo. ""Uzgoj kopepoda kao žive hrane u marikulturi"." Završni rad, Sveučilište u Dubrovniku, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:634718

Maškarić, K. (2017). '"Uzgoj kopepoda kao žive hrane u marikulturi"', Završni rad, Sveučilište u Dubrovniku, citirano: 20.04.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:634718

Maškarić K. "Uzgoj kopepoda kao žive hrane u marikulturi" [Završni rad]. Dubrovnik: Sveučilište u Dubrovniku; 2017 [pristupljeno 20.04.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:634718

K. Maškarić, ""Uzgoj kopepoda kao žive hrane u marikulturi"", Završni rad, Sveučilište u Dubrovniku, Dubrovnik, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:634718